Dibuixarem el caragol més gran del món

COMPTE ENRERE

FINS LA TROTACARAGOL

20 de maig de 2017

a les 17:00 hores

Trota Caragol
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

“L’Associació Esportiva Trotallunàtics – entitat que incentiva l’esport saludable – conjuntament amb la FECOLL de Lleida – entitat que organitza l’Aplec del Caragol – portarem a terme una macro trotada, un repte que mai s’ha fet a Lleida: dibuixar el caragol més gran del món!”

L’Associació Esportiva Trotallunàtics és un grup de companys amb ganes de fer coses per l’atletisme Lleidatà i fer-n’hi difusió.

La nostra web pretén ser un punt d’unió en què es trobin els organitzadors i els corredors. Hi trobareu tota la informació actualitzada. De la mà de Running Lleida tindrem el millor calendari de curses.

Publicitarem les curses populars del nostre territori de manera gratuïta a les xarxes socials. Les atlètiques, duatlons, trails, cross, marxes, caminades, mitjes, BTT, etc..

Promocionem i organitzarem esdeveniments socials, (no curses): Les trotallonganissades, “lo sopar”, clínics de material esportiu, sortides en grup amb altres clubs,…

Fomentem la salut mitjançant la pràctica del córrer en grup. Transmetre aquests valors a tots als assistents de les convocatòries.

FECOLL és l’entitat que uneix a les colles participants en l’Aplec del Caragol.

La Federació concentra la major part dels seus esforços en l’organització de l’Aplec del Caragol (maig) i l’Aplec de Tardor ó Trobada de Colles (octubre).

A banda, organitza la Setmana Cultural que precedeix la festa maig i altres activitats com la Castanyada, la participació en el Carnestoltes…

Dins de l’àmbit institucional, la FECOLL promou les relacions amb altres entitats vinculades al món de l’oci, la gastronomia o la cultura. L’agermanament amb associacions de Cartagena, Tudela, França, Itàlia… i els intercanvis amb altres grups han atorgat a la festa de l’Aplec una projecció impensable quan va iniciar la seva activitat l’any 1980.

A FAVOR DE

L’organització destinarà els beneficis que s’obtinguin aniran a l’ONG sense ànim de lucre Oxfam Intermón en concepte de donatius.
Els donatius serviran perquè sigui possible la inscripció d’un equip Lleidatà a la Trailwalker 2018 (valorat en 1.700 €).
El destí final de les recaptacions són pel projecte de construcció de pous d’aigua a l’Àfrica sota la tutela o supervisió d’Oxfam Intermón.
Els qui vulguin col·laborar des de la “fila0”, ho poden fer amb els seus donatius al compte corrent: ES74 0081 0091 5500 0183 0392

COM ES DIBUIXARÀ EL TROTACARAGOL?

  • Es farà corrent en grup a un ritme suau perquè molts atletes s’apuntin a la festa del running.

  • El ritme serà entre els 5:30 i 6:00 (5 minuts i mig i els 6 minuts).

  • Un ritme còmode i per a que és pugui seguir fàcilment.

  • En tot moment, la trotada estarà encapçalada i tancada pels cossos de seguretat. El tancament estarà acompanyat amb vehicles de l’organització.
  • El marcatge és farà amb GPS resseguint el circuit, un cop acabat tindrem una pantalla on projectarem el TrotaCaragol.

ORGANITZADORS

ELS NOSTRES COL·LABORADORS INSTITUCIONALS

ALTRES COL·LABORADORS

San Miguel 0,0
AppTIC Disseny Web
AppTIC Disseny Web

MITJANS DE COMUNICACIÓ