L’Associació Esportiva Trotallunàtics amb NIF G25794330 i la Federació de Colles de Lleida amb NIF G25355496 organitzen la 1a edició del TrotaCaragol de Lleida, tindrà lloc el proper dia de 25 de maig de 2019, amb sortida prevista a les 18:00, davant de l’Institut Gili i Gaya.

1. LA TROTADA / CAMINADA

És una Trotada / Caminada oberta a tothom que accepti i respecti tant les distàncies com el present reglament. Hi ha diferents distàncies, en funció dels diferents llocs on els participants s’incorporin. L’edat mínima per poder participar a la Trota Caragol son 16 anys (Nascuts abans del 31/12/2001). Els menors de 8 anys que vulguin córrer/caminar el darrer punt del circuit han d’anar acompanyats d’un adult.
La TrotaCaragol no és competitiva, es tracta de fer-la en grup. No serà cronometrada.

Al davant de l’encapçalament de la trotada aniran vehicles dels cossos de seguretat, obrint pas per la circulació per la ciutat.

La Trotada és farà corrent, en grup, a un ritme suau perquè tothom pugui gaudir i s’apuntin a la festa del running. El ritme marcat serà entre els 5:30 i 6:00 (5 minuts i mig i els 6 minuts). Un ritme còmode i per a que es pugui seguir fàcilment. En tot moment, la trotada estarà encapçalada i tancada pels cossos de seguretat. El tancament estarà acompanyat amb vehicles de l’organització. Els participants que facin endarrerir el ritme del grup se’ls convidarà a que deixin el recorregut o que l’acabin per la vorera.

El marcatge és farà amb GPS resseguint el circuit, un cop acabat tindrem una pantalla on projectarem el TrotaCaragol.

2. PUNT DE REUNIÓ

Serà al carrer Ton Sirera, davant de l’Institut Gili i Gaya. D’aquí fins al punt de la sortida serà neutralitzada. El punt de sortida.

3. SORTIDA I PUNTS DE REUNIO, I FI DE LA TROTACARAGOL / CAMINADA

La sortida tindrà lloc al institut Gili Gaya. Serà a les 18:00 hores i a les 17:30 respectivament.

Donem l’opció a que és pugui fer part del circuit, per això habilitarem diferents punts de reunió. Els horaris i distàncies es mostren a continuació.

Els horaris són aproximats aconsellem estar 15 minuts abans als punts.

Hora Punt km Distància a trotar Ubicació
18:00 Km 0,0 17,0 km Institut Gili Gaya
18:45 Km 7,6 9,4 km Punt Ekke, rotonda del Passeig de l’Onze de Setembre amb N-II
18:55 Km 8,4 8,6 km Punt Royal Plaça Europa
19:10 Km 11,0 6,0 km Punt Trèvol Av. Tortosa/Llotja
19:45 Km 17,0 1,9 km Punt Zona Alta Plaça Ricard Vinyes

El punt final de la TrotaCaragol serà als Pous de l’aigua de la Seu Vella de Lleida. Aquí ens espera el final de festa.

4. INSCRIPCIONS

Les inscripcions estaran obertes des del 6 d’abril, i es tancarà als 350 participants; o el dimecres 16 de maig a les 22:00 h. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la prova.

Inscripcions exclusivament per internet a través del portal Iter 5 accessible a través de la plana de inscripcions.

Preu únic de 5€.

La inscripció inclou:

  • Dret de participació a la TrotaCaragol/Caminada.
  • Avituallaments líquids durant la Trotada.
  • Avituallament de meta.
  • Vestuaris.
  • Assegurança d’accidents.

Està totalment prohibit córrer sense estar inscrit i dur l’acreditació.
Una vegada que s’ha realitzat i pagat la inscripció, no és tornarà l’import de la inscripció sota cap justificació.

5. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació a la TrotaCaragol pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d’aquesta. No obstant l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències.

6. ELS BENEFICIS PER LA FUNDACIÓ ASPROS

Els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a la Fundació Aspros. El projecte solidari és una Sala d’estimulació multisensorial i relaxació. El centre La Coma es troba a Sidamon, pioner tant a Catalunya com a la resta de l’Estat, especialitzat en tractament psicoterapèutic.
Els qui vulguin col·laborar des de la «FILA 0«, ho poden fer amb els seus donatius al compte corrent: ES86 0081 0091 5100 0200 0607

7. RECOLLIDA DE L’ACREDITACIÓ

L’organització no repartirà dorsals als atletes, però cada participant s’haurà de posar la polsera que li farà entrega l’organització al punt de control d’inscripcions de la TrotaCaragol.

Totes les persones inscrites rebran la seva acreditació el dia 25 de maig des de les 15:00 hores fins a les 17:30 hores a les carpes que habilitarem al carrer Ton Sirera al davant mateix de l’Institut Gili i Gaya podeu veure el mapa de situació.

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir l’acreditació.

Està totalment prohibit participar a la marxa sense la polsera, i en qualsevol cas no serà responsabilitat de l’organització tot aquell que la faci pel seu compte.

8. RECORREGUT

La sortida de la trotada serà a la rotonda de la N-II, encreuament amb el Passeig de Ronda
És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor. 

El recorregut està fixat a la pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avís per motius de seguretat o causes alienes a l’organització.

9. AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

Hi haurà diferents punts d’avituallament per a la TrotaCaragol, als km 7,6, km 8,4, km 11, km 15 i a l’arribada.
L’organització disposarà d’assistència sanitària mòbil darrera de l’últim corredor.
Per la caminada els punts d’aigua són al Gimnàs Trèvol, Royal i Ricard Vinyes.

10. UNA TROTADA ECO-RESPONSABLE

La prova transita per zones urbanes, l’organització preveu en el reglament els següents punts:
• No està permès abandonar deixalles pel carrer.
• S’ha de seguir estrictament el recorregut marcat sense utilitzar dreceres.
• L’organització farà servir sempre que sigui possible material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la prova.
• La neteja del recorregut es realitzarà immediatament després de l’últim atleta.
• La comunicació sobre paper estarà reduïda al mínim, privilegiant el suport electrònic.
Als punts d’avituallament hi hauran punts de recollida de les ampolles d’aigua que l’organització donarà a cada participant.

11. METEREOLOGIA

En cas de condicions meteorològiques adverses lleus, l’organització es reserva el dret d’anular els actes previstos al Baluard de la Reina de la Seu Vella de Lleida sense modificar el recorregut. En cas que s’hagués d’anular per causes greus els organitzadors no retornaran els diners, es buscarà una data alternativa.

12. DRETS D’IMATGE

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la TrotaCaragol, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la prova. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

13. DADES PERSONALS

En virtut de la Llei 5/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de Chronos Iter5 SL CIF : B-25767831. Aquest fitxer podrà ser tramés a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats d’inscripcions pertinents.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a infotrota@trotallunatics.cat

El corredor a l’omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 17 km. És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. El corredor eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la TrotaCaragol.

14. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la TrotaCaragol / Caminada implica l’acceptació d’aquest reglament.