Tornarem a dibuixar el caragol més gran del món!

COMPTE ENRERE

FINS LA TROTACARAGOL 2019

25 de maig de 2019

Sortida caminada a les 17:30 hores

Sortida running a les 18:00 hores

Trota Caragol
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

«L’Associació Esportiva Trotallunàtics – entitat que incentiva l’esport saludable – conjuntament amb la FECOLL de Lleida – entitat que organitza l’Aplec del Caragol – portarem a terme per tercer cop, el repte de dibuixar el caragol més gran del món!«

L’Associació Esportiva Trotallunàtics és un grup de companys amb ganes de fer coses per l’atletisme Lleidatà i fer-n’hi difusió.

La nostra web pretén ser un punt d’unió en què es trobin els organitzadors i els corredors. Hi trobareu tota la informació actualitzada. De la mà de Running Lleida tindrem el millor calendari de curses.

Publicitarem les curses populars del nostre territori de manera gratuïta a les xarxes socials. Les atlètiques, duatlons, trails, cross, marxes, caminades, mitjes, BTT, etc..

Promocionem i organitzarem esdeveniments socials, (no curses): Les trotallonganissades, “lo sopar”, clínics de material esportiu, sortides en grup amb altres clubs,…

Fomentem la salut mitjançant la pràctica del córrer en grup. Transmetre aquests valors a tots als assistents de les convocatòries.

FECOLL és l’entitat que uneix a les colles participants en l’Aplec del Caragol.

La Federació concentra la major part dels seus esforços en l’organització de l’Aplec del Caragol (maig) i l’Aplec de Tardor ó Trobada de Colles (octubre).

A banda, organitza la Setmana Cultural que precedeix la festa maig i altres activitats com la Castanyada, la participació en el Carnestoltes…

Dins de l’àmbit institucional, la FECOLL promou les relacions amb altres entitats vinculades al món de l’oci, la gastronomia o la cultura. L’agermanament amb associacions de Cartagena, Tudela, França, Itàlia… i els intercanvis amb altres grups han atorgat a la festa de l’Aplec una projecció impensable quan va iniciar la seva activitat l’any 1980.

A FAVOR DE

Els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a l’Associació Aspros. El projecte solidari és una Sala d’estimulació multisensorial i relaxació. El centre La Coma es troba a Sidamon, pioner tant a Catalunya com a la resta de l’Estat, especialitzat en tractament psicoterapèutic.
Els qui vulguin col·laborar des de la “fila0”, ho poden fer amb els seus donatius al compte corrent: ES86 0081 0091 5100 0200 0607

TAST DE CARAGOLS SOLIDARIS

En arribar, FGran Fi de Festa Gastronòmic amb caragolada solidària, amb Cervesa San Miguel i acompanyats pel grup Xavi Boira & Machín, per només 3 € el tast.

DANCE ESCAPE !!!

Amb 15 anys de trajectòria Dancescape s’ha convertit en l’escola de dansa urbana de referència a la ciutat de Lleida.
Tindrem l’actuació dels millors ballarins a nivell nacional actuant a l’escenari.
No et perdis l’espectacle dels nois i noies que et faran vibrar amb les seves coreografies en mans dels millors professionals.

PORTAREM A TERME PER TERCER COP EL REPTE DE DIBUIXAR EL CARAGOL MÉS GRAN DEL MÓN!

SORTIDA CAMINADA

 • Com que volem que tothom pugui gaudir d’aquesta festa, hi ha també una ruta caminant que es farà en grup seguint les indicacions dels guies Trotallunàtics, respectant en tot moment les indicacions i pasos vials de la ciutat.

 • Inici ruta caminat a les 17:30 hores desde l’Institut Samuel Gili i Gaya

SORTIDA RUNNING

 • La ruta corrent es farà en grup, a un ritme suau entre els 5 minuts i mig i els 6 minuts per km.
 • Pots fer tot el recorregut sencer o només una part -tu esculls la distànciai pots afegir-te en qualsevol dels punts d’avituallment:
  17,00 kms Gili Gaya, (18:00 h)
  11,30 kms Punt Zenkiu
  11 setembre (18:25 h)
  9,40 kms Punt Ekke, rotonda del Passeig de l’Onze de Setembre amb N-II (18:45 h)
  8,60 kms Punt Royal Plaça Europa (18:55 h)
  6,00 kms Punt Trèvol Av. Tortosa/Llotja (19:10 h)
  1,90 kms Punt Zona Alta Plaça Ricard Vinyes (19:45 h)
 • Els horaris són aproximats i aconsellem estar 15 minuts abans als punts.
 • Un ritme còmode per a que és pugui seguir fàcilment.
 • En tot moment, la trotada corrent estarà encapçalada i tancada pels cossos de seguretat.

ORGANITZADORS:

ELS NOSTRES COL·LABORADORS INSTITUCIONALS:

PUNTS DE REUNIÓ:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Diseño Web
San Miguel 0,0
San Miguel 0,0
San Miguel 0,0
Deejay Selvas

AMB EL SUPORT DE: